ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PROFESSIONALS DEL SECTOR: MARÇAL TERRADES

Membre del Directori d'Empreses i Autònom(e)s del Col·legi
PROFESSIONALS DEL SECTOR: MARÇAL TERRADES

El creixement exponencial de dades que estem vivint ens obliga a gestionar i analitzar el gran volum d'informació que la nostra societat genera. Però també hem de saber interpretar els resultats amb rigor i poder extreure sòlides conclusions.Em dic Marçal Terrades i sóc politòleg especialitzat en l'anàlisi de dades en el camp de les ciències socials. A nivell professional he realitzat enquestes i estudis quantitatius per a diferents organitzacions, administracions i partits. Des del disseny de projectes fins a la redacció d'informes, el processament de dades, la coordinació d'equips, l'anàlisi estratègic o la visualització i comunicació de dades. També he realitzat projectes de modelització i anàlisi a través de Machine Learning i altres sistemes predictius.

 

Les millors estratègies sempre es basen en l'anàlisi i la investigació de dades. També en l'àmbit de les ciències socials. Contacta amb mi si sense compromís: mterrades@gmail.com.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web