ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

DEBAT ONLINE: ANÀLISI DELS RESULTATS ELECTORALS A EUSKADI 2020

Dimarts 14 de juliol a les 18.30h de la tarda
DEBAT ONLINE: ANÀLISI DELS RESULTATS ELECTORALS A EUSKADI 2020

El proper dimarts 14 de juliol a les 18.30h de la tarda us esperem al debat sobre els resultats electorals a Euskadi, que organitzem conjuntament amb l'Institut de Ciències Polítiques i Socials.

 

Analitzarem el resultat d'uns comicis, que juntament amb els gallecs, tenen la particularitat d'haver estat posposats a causa de la pandèmia de COVID-19 i debatrem si aquest fet, juntament amb la gestió de la crisi sanitària, pot influir en el desenllaç de les eleccions.

 

Per fer-ho, ens acompanyarà María Silvestre Cabrera, professora de Ciència Política a la Universitat de Deusto i Martín Aramburu Carrera, politòleg i analista polític de llarga trajectòria. El debat serà moderat pel Dr. Jordi Pacheco, degà del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya.

 

L'acte es portarà a terme online mitjançant la Plataforma Zoom. Per a rebre la invitació per correu electrònic, és imprescindible la inscripció prèvia en l'enllaç que trobareu a continuació.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web