ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

DIPLOMATURA DE POSTGRAU EN RESOLUCIÓ DE CONFLICTES PÚBLICS I MEDIACIÓ COMUNITÀRIA

Els col·legiats/des gaudiran d’un 10% de descompte
DIPLOMATURA DE POSTGRAU EN RESOLUCIÓ DE CONFLICTES PÚBLICS I MEDIACIÓ COMUNITÀRIA

El postgrau, amb 16 edicions impartides ininterrompudament en diferents modalitats, amb més de 250 professionals en actiu, que va ser pioner en l’anàlisi i el tractament de la conflictivitat pública i que encara avui és l’únic dedicat exclusivament a aquesta àrea de coneixement i d’intervenció, parteix de la premissa que el conflicte és inherent a les nostres vides, forma part de la quotidianitat, i que el fa ser d’una manera o d’una altra i ens permet assolir solucions exitoses és el seu tractament, la seva gestió i resolució i que impliqui el màxim d’agents afectats des d’una visió positiva i amb criteris de gestió de qualitat.

 

En aquest sentit, els estudis parlen de com les persones que saben afrontar els conflictes de forma no violenta, i tenen eines de mediació i gestió alternativa de conflictes tenen més possibilitats de ser contractades i contractats quan busquen feina. Però també, aquelles persones que es formen en el postgrau se'ls està donant eines per millorar a nivell professional.

 

El curs combina la part teòrica, i una part pràctica en què l'alumne/a genera les seves pròpies eines d'intervenció en diferents àmbits de la gestió del conflicte.
 


Descomptes per als/les col·legiats/des:

Totes les persones col·legiades que es matriculin en aquest curs gaudiran d'un descompte del 10% en el preu de la matrícula. Per a fer-lo efectiu, és imprescindible acreditar la col·legiació en el moment de formalitzar la inscripció. El descompte estarà actiu fins al proper 21 de setembre.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web