ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SAVE THE DATE! - ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

Dijous 17 de setembre a les 18h de la tarda
SAVE THE DATE! - ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

El dijous 17 de setembre a les 18h de la tarda, celebrarem l'Assemblea General anual del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de Sociologia de Catalunya, que havia quedat posposada degut a les mesures de contenció de la pandèmia de coronavirus.

 

L’assemblea es farà virtualment, emetent-se en streaming. A fi de poder-hi participar i exercir el dret de vot amb totes les garanties, us recomanem que reviseu la vostra fitxa de col·legiat/da a la intranet de la web del Col·legi, ja que tant l’enllaç a la plataforma de votació electrònica com l’enllaç a la sessió de la vídeo-reunió s’enviaran a l’adreça mail que allí figuri, i a fi de realitzar la vostra autentificació s’utilitzarà el número de DNI que aparegui a la fitxa. Així, doncs, és important que verifiqueu que la informació d’aquesta fitxa és correcta (i de pas podeu actualitzar també altres camps -mòbil, adreça de residència…- que puguin haver quedat obsolets).Si no sabeu el vostre número de col·legiat i contrasenya (que es requereixen per a entrar a la intranet), truqueu al 93 241 41 22 i us els recordarem.

 

PROPOSTA DE NOUS ESTATUTS

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web