ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI PARTICIPA A LA I CIMERA CONTRA LA CORRUPCIÓ AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Representat per la vicedegana Montserrat Perals
EL COL·LEGI PARTICIPA A LA I CIMERA CONTRA LA CORRUPCIÓ AL PARLAMENT DE CATALUNYA

La vicedegana del Col·legi Montserrat Perals va participar a la I Cimera contra la Corrupció, celebrada el passat divendres 17 de juliol al Parlament de Catalunya. Organitzada per l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció, la sessió va comptar amb representants dels grups i subgrups parlamentaris, d’òrgans de control, de sindicats i d’entitats signants del Pacte social contra la corrupció, a més del president de la Mesa del Parlament, Roger Torrent i el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé.

 

Durant la jornada els i les participants van aprovar un pla de treball amb diferents propostes, entre les quals s’inclou la necessitat de fer una nova llei de finançament dels partits i una llei electoral; revisar els criteris de la contractació pública i el règim d'incompatibilitats dels servidors públics. Així mateix, també es va acordar constituir una comissió executiva de seguiment del pacte, de què formaran part dos representants dels grups parlamentaris.

 

El representant de l’Observatori Ciutadà Contra la Corrupció, Martí Olivella va repassar els antecedents de la cimera, que, entre d'altres, va utilitzar com a documents per elaborar el pla de treball les conclusions del 2017 de la comissió parlamentària d'Estudi de les Mesures de Lluita Contra la Corrupció per a la Regeneració Democràtica i el decàleg del Pacte social contra la corrupció, aprovat el 2015 sota la presidència de Carme Forcadell, de qui s'ha projectat un àudio en què saludava els participants a la cimera.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web