ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

POSTGRAU EN COMUNICACIÓ I LIDERATGE POLÍTIC

Els membres del Col·legi tenen descompte en la matrícula
POSTGRAU EN COMUNICACIÓ I LIDERATGE POLÍTIC

La diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític es dirigeix a persones que treballen o pretenen treballar en llocs de responsabilitat en l'àmbit de la política, el sindicalisme, els moviments i les entitats ciutadans, tant en institucions públiques com privades, persones que vulguin progressar en les seves competències perfeccionant els seus coneixements, recursos i habilitats de comunicació i de lideratge.

 

El camp que abasta la comunicació és probablement il·limitat. El programa de la diplomatura se centrarà en el lideratge i la comunicació per a la intervenció en política. Tractarà temes d'absoluta actualitat i es desenvoluparà a través de metodologies avançades basades en la participació activa de l'alumnat i les pràctiques competencials en escenaris diversos.


Descomptes per als/les col·legiats/des:
Totes les persones col·legiades que es matriculin en aquest curs gaudiran d'un descompte de 210 euros en el preu de la matrícula. Per a fer-lo efectiu, és imprescindible acreditar la col·legiació en el moment de formalitzar la inscripció.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web