ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

APROVATS ELS NOUS ESTATUTS DEL COLPIS

En l'Assemblea General de 2020
APROVATS ELS NOUS ESTATUTS DEL COLPIS

L’Assemblea General del Col·legi va aprovar per unanimitat la reforma dels Estatuts de l’entitat amb les aportacions rebudes arran del procés de participació que s’ha dut a terme al llarg de l’any. D'altra banda, l'Assemblea també va aprovar l'informe de gestió de 2019, el resultat de comptes de l’any passat i el pressupost previst per a 2020.

 

En l’acte es va ratificar també el relleu en el càrrec de tresorer de la Junta de Govern del Col·legi. El comissionat de Gestió Pública, Josep Oller, estarà a partir d’ara al capdavant de la tresoreria de l’entitat, en substitució d’Eugènia Bretones. Les votacions es van realitzar de manera electrònica gràcies a la plataforma Ekratos.

 

Així mateix, el canvi de nom del Col·legi, adoptat en l'Assemblea Extraordinària del passat 17 de desembre, va quedar també aprovat definitivament en aquesta sessió.

 

L’Assemblea General de 2020, que havia quedat posposada a causa de les mesures de contenció de la pandèmia de coronavirus, es va celebrar finalment en streaming des de la seu del Col·legi. Les votacions es van realitzar també online a través de la plataforma Ekratos.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web