ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

WEBINAR: THE BRUSSELS EFFECT. HOW THE EUROPEAN UNION RULES THE WORLD

Dimecres, 23 de setembre a les 15h
WEBINAR: THE BRUSSELS EFFECT. HOW THE EUROPEAN UNION RULES THE WORLD

El el marc de la sèrie de webinars Tardor/Hivern l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI) organitza ‘L’efecte Brussel·les: Com la Unió Europea governa el Món’ a càrrec d’Anu Bradford (en anglès), el dimecres 23 de setembre a les 15h de la tarda.

 

L’acte forma part del cicle de seminaris en línia compresos en el projecte GLOBE, que presenta les darreres i més avançades investigacions en governança global i ofereix als membres de l'audiència l'oportunitat de relacionar-se directament amb acadèmics líders en la matèria.

 

Cada webinar se centra en un llibre nou i significatiu que pot modelar el pensament futur sobre la governança global, amb una presentació de l'autor, una intervenció d'un debatent expert i una sessió de preguntes i respostes amb el públic.

 

Finançat pel programa Horizon 2020 de la Comissió Europea, el Projecte "Governança global i la Unió Europea: tendències i escenaris futurs (GLOBE)", aborda les prioritats estratègiques identificades a l'estratègia global de la UE com ara: comerç, desenvolupament, seguretat i canvi climàtic. així com la migració i el finançament mundial, per tal d’identificar els principals obstacles per a una governança global eficaç i coherent per part de les múltiples parts interessades en un món multipolar.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web