ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

WEBINAR: REPENSAR LA RESILIÈNCIA URBANA EN UNA MEDITERRÀNIA POST COVID-19

Dimarts, 29 de setembre a les 15h
WEBINAR: REPENSAR LA RESILIÈNCIA URBANA EN UNA MEDITERRÀNIA POST COVID-19

La Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l'IEMed, organitza amb motiu del 25è aniversari del Procés de Barcelona (1995-2020) el cicle "Diàlegs Mediterrània + 25", que aborda temes clau de les relacions euromediterrànies per aportar noves visions i propostes.

 

El diàleg d'aquest dimarts abordarà qüestions com els trets distintius de l'urbanisme sostenible a la Mediterrània, com s'adapten les ciutats mediterrànies a la crisi de la Covid-19, l'impacte del Pacte Verd Europeu, o quines haurien de ser les estratègies prioritàries per a la recuperació social, econòmica i ambiental resilient i sostenible a les ciutats mediterrànies, entre d'altres. 

 

El diàleg, que obriran el conseller de Territori i Sostenibilitat del Govern català i el secretari general de la Unió per la Mediterrània, s'estructura a partir de cinc ponències principals i una tanda de primeres reaccions de representants de CETMO, CIDOB, MedCités i CGLU.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web