ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PROFESSIONALS DEL SECTOR: EDAS, ESPAI D'ANÀLISI SOCIAL

Membre del Directori d'Empreses i Autònom(e)s
PROFESSIONALS DEL SECTOR: EDAS, ESPAI D'ANÀLISI SOCIAL

Som una empresa que ofereix serveis de consultoria social des de l’any 1999. Els nostres serveis estan adreçats a donar suport i assessorament a la tasca desenvolupada pel personal directiu i tècnic d’institucions públiques, entitats del tercer sector, col·lectius socials i organitzacions empresarials.
 

L’equip d’EDAS està integrat per professionals de les Ciències Socials, que compten amb una àmplia trajectòria en diferents àmbits de l’anàlisi social, la gestió d’organitzacions i col·lectius i la facilitació de grups, sempre partint d’una perspectiva integral i emprant una metodologia rigorosa i adequada. 

 

La nostra missió és oferir serveis de consultoria i assessorament en l’àmbit social per a la millora dels processos de reflexió i de presa de decisions estratègiques de les organitzacions i dels grups, en totes les seves fases.
 

Els nostres valors com a empresa incorporen la voluntat d’autoorganització, el compromís amb la comunitat, la igualtat, la democràcia i la responsabilitat social i ambiental. Per aquests motius, som membres de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i també som signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 de l’Agenda 21 de Barcelona, així com del Pacte del Temps de l’Ajuntament de Barcelona.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web