ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

METRÒPOLIS DAVANT LA PANDÈMIA: UNA COMMEMORACIÓ MUNDIAL

Avui dimecres 7 d'octubre a les 15.30h CET
METRÒPOLIS DAVANT LA PANDÈMIA: UNA COMMEMORACIÓ MUNDIAL

Com es poden fer sentir les veus dels i les ciutadanes a través de les fronteres administratives per a crear una democràcia participativa efectiva en el complex entramat de les ciutats?
 

L’esdeveniment virtual ‘Metròpolis davant la pandèmia : una commemoració mundial’ abordarà aquesta i moltes altres qüestions el Dia Mundial Metropolità d’aquest 2020, que enguany se celebrarà el dimecres 7 d’octubre.
 

Coorganitzat per Metropolis i ONU-Hábitat, l’esdeveniment comptarà amb la participació de diversos governs –com Buenos Aires, Àrea Metropolitana de Barcelona, Còrdova, Madrid, Ciutat de Mèxic o Montreal- i institucions internacionals, com l’Asian Mayors Forum, CGLU Àfrica i la Unió de Municipis de Mármara, entre altres.
 

L’esdeveniment tindrà lloc en el marc de l’Octubre Urbà, un mes de celebracions que començarà el Dia Mundial de l’Habitatge, el primer dilluns de mes (5 d’octubre) i finalitzarà amb el Dia Mundial de les Ciutats, el 31 d’octubre.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web