ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA TÈCNICA EN LÍNIA: DIA INTERNACIONAL DE LES DONES RURALS

Divendres 9/10, a partir de les 10.30h
JORNADA TÈCNICA EN LÍNIA: DIA INTERNACIONAL DE LES DONES RURALS

El dia 15 d’octubre se celebra arreu del món el Dia Internacional de la Dona Rural, amb l’objectiu de retre homenatge i reconèixer el paper cabdal de les dones en l’agricultura, la ramaderia, l’emprenedoria rural i la fixació de la població en el territori.

 

Enguany, arran de la pandèmia del coronavirus, s’ha fet més evident que mai la importància estratègica del sector agroalimentari a la nostra societat. El sector ha sabut fer un pas endavant i promoure iniciatives innovadores per tal de donar resposta a les noves necessitats sorgides de la situació actual.

 

En el marc de la celebració d’aquest Dia, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació presentarà alguns d’aquests projectes a més de reconèixer la tasca de les dones que hi ha al darrera.

 

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament abans del 7 d’octubre a les 00.00h, a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web