ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

WEBINAR: TELETREBALL, DRETS LABORALS I DESCONNEXIÓ DIGITAL

Dimecres 11 de novembre a les 18.15h de la tarda El dimecres 11 de novembre, organitzem el webinar 'Teletreball, Drets Laborals i Desconnexió Digital', juntament amb l'Observatori per la Democràcia (ODEM) i l'Associació Catalana de Professionals.
WEBINAR: TELETREBALL, DRETS LABORALS I DESCONNEXIÓ DIGITAL

El seminari pretén explorar la normalització del teletreball en la nostra societat arran de la pandèmia, des d’una perspectiva multidisciplinària. També s’abordaran els canvis normatius acordats entre les administracions, sindicats i patronals i les seves implicacions a efectes pràctics.

 

Hi participarà: 

 

Josep Ginesta. Secretari General del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Ha estat director de Recursos Humans de la Universitat Oberta de Catalunya, i professor universitari de relacions laborals, dret del treball i de la seguretat social. Diplomat en Relacions Laborals (URL)  i Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans (UFV). 


- Núria Gilgado. Secretària de Política Sindical d´UGT Catalunya. Autora d’un recent estudi sobre el Teletreball. 


- Òscar Molina. Sociòleg i professor agregat de la UAB (Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball – Institut d’Estudis del Treball). Coautor d’un recent estudi sobre el teletreball durant la crisi de la Covid.
 

 

El seminari es realitzarà en streaming a les 18.15h de la tarda des de la plataforma Zoom. Si no heu pogut fer la inscripció online, podeu entrar directament a la sessió mitjançant aquest enllaç

 
ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web