ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

TECTÒNIC, FESTIVAL DE CINEMA SOCIAL

Del 22 d'octubre a l'1 de novembre, en format virtual
TECTÒNIC, FESTIVAL DE CINEMA SOCIAL

Amb l'objectiu de potenciar el cinema com a eina de transformació social, el 22 d'octubre comença a moure's el Tectònic, un esdeveniment fruit de la unió de vuit festivals catalans i fill de la pandèmia i l'afectació que ha suposat per al sector cultural. Tota la programació cinematogràfica, que s'allargarà fins al dia de Tots Sants i inclourà una quinzena de pel·lícules (moltes es podran veure per primera vegada al nostre país), es podrà seguir a la plataforma Filmin, i en el nounat festival també hi haurà diverses activitats paral·leles, algunes en format presencial, però totes transmeses a través del canal de Youtube del Tectònic.

 

Els organitzadors posen l'èmfasi en la perspectiva de gènere aplicada a tot el festival, des de les temàtiques socials fins a la programació paritària i compromesa on es reivindica el paper de la dona en el món del cinema. Pel que fa a la programació, destaquen títols com 16 shots, un documental que examina el racisme estructural als Estats Units; Burning Out, metratge que segueix els membres d’una unitat quirúrgica en un dels hospitals més grans de París, i Cholitas, que mostra la història de cinc dones indígenes bolivianes que protagonitzen una expedició única, com a símbol de l’alliberació i l’empoderament: volen escalar la muntanya més alta d’Amèrica.

 
ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web