ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

XVIII MÀSTER EN MÀRQUETING POLÍTIC (ICPS-UAB)

Preinscripcions i matrícula obertes! 
XVIII MÀSTER EN MÀRQUETING POLÍTIC (ICPS-UAB)

El Màster de Màrqueting Polític està destinat a formar futurs professionals de la consultoria i la comunicació política, oferint una formació específica en màrqueting i comunicació política a llicenciats i/o graduats en diferents carreres universitàries que estiguin relacionades, directa o indirectament, amb aquest camp, com són les ciències polítiques, la sociologia, les ciències de la comunicació, les ciències socials o el dret.

 

Es tracta d'un màster interuniversitari organitzat conjuntament amb l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universidad de Santiago de Compostela i la Universitat de Granada que ofereix una visió integral del fet polític, des de la concepció d'un partit a la governança institucional. 


CONDICIONS ESPECIALS PER ALS I LES MEMBRES DEL COL·LEGI
L'ICPS ofereix als membres del Colpis tres beques d’un import màxim de 400 euros cadascuna en l'import de la matrícula (d'un cost total de 6.000 euros). Els descomptes s’atorgaran per rigorós ordre de preinscripció al Màster.

 
ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web