ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DEBAT ONLINE: TÈRMITS A LES INSTITUCIONS. CORRUPCIÓ I QUALITAT DEMOCRÀTICA

Dimarts 10/11 a les 18.30h
DEBAT ONLINE: TÈRMITS A LES INSTITUCIONS. CORRUPCIÓ I QUALITAT DEMOCRÀTICA

Les activitats delictives de corrupció són la part visible d’un fenomen més profund i difícil d’analitzar com és el de la pèrdua de lleialtat democràtica. Quan això passa, la confiança en les institucions decau i la corrupció aflora i es pot estructurar, fins i tot, en organitzacions mafioses que prenen sentit a escala sistèmica. Com es poden aconseguir condicions d’equitat que evitin la traïció del principi democràtic? Quins senyals emeten les organitzacions mafioses que fan que la ciutadania les acabi legitimant?

 

A càrrec de Victor Lapuente, professor titular i professor associat al Departament de Ciències Polítiques i investigador al Quality of Government Institute (QoG Institute) de la Universitat de Göteborg i Manuel Villoria, catedràtic de Ciència Política i de l’Administració i director de l’Observatori en Bona Governança de la Universitat Rey Juan Carlos.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web