ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA COMISSIÓ DE GÈNERE ES REUNEIX DE MANERA VIRTUAL

LA COMISSIÓ DE GÈNERE ES REUNEIX DE MANERA VIRTUAL

El passat dijous 5 de novembre va tenir lloc la reunió virtual de la Comissió de Gènere del Colpis amb un total de quinze participants. Durant la reunió es van treballar diversos eixos. En el primer,  es va transmetre la informació de les representants que participen a l’Observatori d’Igualtat de Gènere i al Consell Nacional de Dones de Catalunya.

 

En el segon, es va parlar dels projectes que s’han estat treballant on va destacar el projecte del Pla d’Igualtat del Colpis promogut per la comissió, i que es troba actualment en procés de licitació pública; el llibre d’història de la ciència política i de la sociologia a Catalunya que hauria de comptar amb la perspectiva de gènere de manera transversal i, entre altres, la feina que s’està fent per tal de millorar la dinamització i la comunicació de la comissió.

 

En el tercer eix, es van esmentar els propers projectes que es volen posar en marxa l’any vinent. Per últim, es va consensuar la necessitat de treballar la vinculació de les decisions de la Comissió amb la Junta del Colpis per tal de millorar-ne l’eficàcia dels acords així com la implicació de les persones col·legiades.
 

 

La Comissió de gènere es va crear a mitjans de l’any 2017, i actualment compta amb més de 100 persones col·legiades. Si estàs interessat/da pots posar-te en contacte amb la seva Responsable Eugènia Bretones Espejo, a través del correu donesprofessionals@colpis.cat o bé a través del formulari que trobaràs en aquest enllaç.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web