ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ARRENCA EL CICLE "EL FUTUR QUE VOLEM: INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL, ÈTICA I PARTICIPACIÓ CIUTADANA"

De l'11 de novembre de 2020 al 18 de maig de 2021
ARRENCA EL CICLE

Organitzat per la CVC-UAB i la Fundació "La Caixa", el cicle busca donar veu a la ciutadania per debatre sobre com volem que el progrés tecnològic es produeixi de manera ètica i sense diluir els nostres valors i drets pel camí. 

 

 

El cicle s’estructura en 5 eixos temàtics: videovigilància, algorismes esbiaixats, medi ambient, manipulació mediàtica i protecció de dades. Per a cada un dels eixos temàtics es diferencien dues activitats: (1) seminari i reunió de grup i (2) debat d’experts.

 

La reunió de grup té l’objectiu de donar veu a la ciutadania sobre les inquietuds, les opinions i els desitjos que li genera la tecnologia concreta de l’eix temàtic tractat. Això es fa després d’un seminari en el qual un expert haurà explicat quin és l’estat real de la tecnologia i el seu futur.

 

Els resultats de les reunions de grup formaran els temes i les preguntes que es resoldran a la sessió següent, el debat d’experts.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web