ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA EL 'COMING OUT' DE L'HOME REACCIONARI BRASILER I LA SEVA REVISIÓ DE LA HISTÒRIA

Dimecres 18 de novembre, a les 19h La conferència internacional d'Angelina Harari és una de les sis cites emmarcades en el cicle 'Referències' sobre el paper de la memòria en el món contemporani, que organitza El Born Centre de Cultura i Memòria.
CONFERÈNCIA EL 'COMING OUT' DE L'HOME REACCIONARI BRASILER I LA SEVA REVISIÓ DE LA HISTÒRIA

En el context de la nova onada d'autoritarisme polític d'arreu del món, Harari aterrarà el cas de Brasil, ja que el país ha experimentat un ascens exponencial d'una modalitat particular d'aquesta política reaccionària. L'autora destaca  el pes que ha assolit un model de líder masculí que, recolzat en un discurs de fortes arrels religioses i, en particular, evangèliques, es proposa reescriure la història del país. Per fer-ho, banalitza episodis que hi han estat crucials, com ara la dictadura i l’esclavitud.

 

Es tracta d’una política, per tant, que s’esdevé com a operació d’esborrament de la memòria i, tanmateix, aquesta memòria és absolutament necessària per entendre les peculiaritats del Brasil així com els seus reptes polítics específics i per assumir-los de forma veritablement democràtica.

 

La conferència es retransmetrà en directe des del canal de Yotube del Born CCM, el dimecres 18 de novembre de 19h a 20.30h

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web