ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ EN LÍNIA: GUIA DE TRANSVERSALITAT DE GÈNERE EN ELS PROCESSOS PARTICIPATIUS

El dijous 19/11 a les 18.30h
PRESENTACIÓ EN LÍNIA: GUIA DE TRANSVERSALITAT DE GÈNERE EN ELS PROCESSOS PARTICIPATIUS

El dijous 19 de novembre a les 18.30h es presentarà en línia la nova Guia de transversalitat de gènere en els processos participatius elaborada per la Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals amb l’acompanyament de la Fundació SURT.

 

En la presentació s’entrevistarà la Dra. Rosa Borge, investigadora en diversos grups de recerca sobre participació ciutadana digital, i intervindrà el Dr. Ismael Peña-López, director general de Participació Ciutadana i Processos Electorals de la Generalitat. 

 

La guia, elaborada en el marc de l’Estratègia de transversalització de gènere que la Direcció general impulsa, conté orientacions pràctiques per a incorporar la perspectiva de gènere en la participació ciutadana amb l’objectiu de neutralitzar les relacions de poder presents a la societat gràcies a polítiques públiques que incorporin les visions i necessitats específiques de les dones i que impulsin la transformació social gràcies al seu apoderament.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web