ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DIGITAL CONFERENCE WEEK: ADAPTING EUROPEAN CITIES TO POPULATION AGEING

Del 30/11 al 4/12
DIGITAL CONFERENCE WEEK: ADAPTING EUROPEAN CITIES TO POPULATION AGEING

ESPON EGTC està organitzant, juntament amb Eurocities, AGE Platform Europe i l’Organització Mundial de la Salut, una setmana de conferències sobre l’envelliment de la població, per donar a conèixer els resultats del projecte ACPA (Adapting European Cities to Population Ageing) centrat en els reptes polítics i les solucions efectives per a les ciutats europees que estan desenvolupant i implementant programes adaptats a persones grans.

 

La setmana consistirà en un esdeveniment d’obertura amb diversos ponents i experts d’alt nivell, entre els que es troben el vicepresident de la Comissió Europea i el comissari de Democràcia i Demografia Dubravka Šuica. A continuacin, es realitzaran sessions concretes sobre casos estudiats per l’ACPA en diferents països. 

 

L'acte d'obertura tindrà lloc el 30 de novembre de 10h CET a 12.15h. La resta de sessions es realitzaran entre l'1 i el 4 de desembre. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web