ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SERIE DE WEBINARS: SERVEIS DIGITALS I GOVERNANÇA METROPOLITANA

Del 19/11 al 2/12 Els tres seminaris organitzats per l’IBEI, amb el suport i col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), tenen com a objectiu articular una reflexió sobre els reptes esmentats de la mà d’experts i professionals en serveis digitals i governança metropolitana.
SERIE DE WEBINARS: SERVEIS DIGITALS I GOVERNANÇA METROPOLITANA

En els darrers anys, la introducció de sofisticades tecnologies digitals en la gestió, provisió i entrega de tota mena de serveis urbans, des de transports fins a les comunicacions, o l’oci, està revolucionant completament la manera com els ciutadans utilitzen els espais metropolitans i les ciutats.

 

Aquest cicle sobre serveis digitals i governança metropolitana es concentra en analitzar un aspecte particular, però molt rellevant, d’aquesta oferta emergent de nous serveis, o la també posible reconversió, extensió i viabilitat dels serveis ja existents. L’objectiu del seminari és, doncs, discutir la governança d’aquests serveis, en particular, la seva dimensió de governança regulatori, tenint en compte que molts d’aquests serveis s’ofereixen mitjançant formats empresarials que competeixen en mercats urbans fortament regulats.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web