ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

L'IEMeD OBRE LA CONVOCATÒRIA DE 8 BEQUES REMUNERADES DE PRÀCTIQUES 2021

Termini: 4 de desembre 2020
L'IEMeD OBRE LA CONVOCATÒRIA DE 8 BEQUES REMUNERADES DE PRÀCTIQUES 2021

L’Institut Europeu de la Mediterrània és un think tank expert en relacions Euromed amb seu a Barcelona. La seva missió és fomentar accions i programes que contribueixin a la comprensió mútua, l’intercanvi i la cooperació entre els diferents països, societats i cultures mediterrànies. 
 

A més de portar a terme recerca, publicacions i trobades d’experts, l’IEMed lidera reconegudes xarxes euromediterrànies (EuroMeSCo, Fundació de Dones Euro-Mediterrànies, Fundació Anna Lindh a Espanya, Medthink 5 + 5,) i diversos projectes finançats per la UE.

 

Les beques (de gener a desembre de 2021) estan dirigides a joves amb titulació superior en polítiques euromediterrànies i EuroMeSCo; món àrab i mediterrani; polítiques regionals mediterrànies i desenvolupament humà; cultura i societat civil a l'espai euromed; igualtat de gènere a la mediterrània; web corporatiu, xarxes socials i premsa i recolzament institucional i relacions euromediterrànies.  

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web