ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Pre-inscripció oberta fins el 4 de desembre El Col·legi i la Universitat Autònoma de Barcelona organitzen, amb el suport i la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya, la primera edició del Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local.
NOU POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Aquest Postgrau pretén oferir una formació de tercer cicle que permeti al personal tècnic dels ens locals adquirir les competències necessàries per implementar programes i accions relacionades amb el desenvolupament local, amb una especial atenció a àmbits clau com són la regeneració de l’espai urbà, el foment de l’activitat productiva empresarial i el mercat de treball.

 

La formació que ofereix el Postgrau s’adreça a professionals d’entitats locals vinculades a la promoció econòmica i el desenvolupament local que tinguin interès en ampliar la seva formació en el camp del desenvolupament local. En aquest sentit, els requisits específics restrictius d’accés serien els següents: 

 

  • Llicenciats/des i Diplomats/des que desitgin ampliar o completar la seva formació en l’àmbit del desenvolupament econòmic local.
  • Altres titulats amb una experiència professional en el camp del desenvolupament local superior a 3 anys (només en el cas de no estar en possessió d’una titulació acadèmica universitària)


El postgrau s'impartirà des del 21 de gener fins el 8 de juliol de 2010. El termini de pre-inscripció finalitza el pròxim 4 de desembre.


ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web