ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU NÚMERO DE LA REVISTA 'ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT'

Monogràfic: '20 anys de Col·legi' El nou número de la revista Àmbits de Política i Societat està dedicat al 20è aniversari del Col·legi.
NOU NÚMERO DE LA REVISTA 'ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT'

'20 anys de Col·legi' és el títol d'aquest nou número de l'Àmbits, amb un monogràfic especial sobre el vintè aniversari de la nostra entitat. En ell parlem sobre la necessitat d'un col·legi professional per a professionals, sobre la inserció laboral dels titulats i titulades en Ciències Polítiques i en Sociologia, sobre les necessitats formatives d'aquests i també sobre els canvis experimentats al llarg d'aquests 20 anys en ambdues professions.

 

Tanmateix aquest número recull una secció especial anomenada La veu dels col·legiats, un espai que ha substituït a la tradicional Pàgina d'Actualitat per copsar l'opinió que del Col·legi o de la professió en tenen els nostres col·legiats.

 

Els ex degans Jesús Maria Rodés, Montserrat Treserra i Joan Botella són aquest cop els protagonistes de l'entrevista. Amb ells repassem els inicis, el present i el futur del nostre Col·legi, com a impulsors que tots tres han estat d'ell durant l'exercici del seu càrrec.

 

Per últim, seguint la dita que afirma que una imatge val més que mil paraules, no hi podia faltar en aquest número una petita exposició fotogràfica que recorre els moments i les persones que conformen la història d'aquestes dues dècades de Col·legi.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web