ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

APROVAT EN ASSEMBLEA EL CODI ÈTIC SOBRE LA PROFESSIÓ ELABORAT PEL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya va presentar en Assemblea General Ordinària, celebrada a la seu del Col·legi el passat 10 de desembre, el Codi Ètic que ha elaborat sobre l'exercici de les professions de Ciències Polítiques i de l'Administració i Sociologia.
APROVAT EN ASSEMBLEA EL CODI ÈTIC SOBRE LA PROFESSIÓ ELABORAT PEL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA

Les persones assistents a aquesta Assemblea van aprovar el Codi Ètic elaborat i presentat pel Col·legi, el qual marca les directrius a seguir per a un correcte exercici professional de sociòlegs/logues i politòlegs/logues. Així, el Codi Ètic del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya estableix els principis i les normes ètiques que sustenten la responsabilitat i la conducta en l'exercici dels professionals de la Ciència Política i la Sociologia per a garantir a la societat la seva correcció científica, tècnica i ètica.

 

No obstant això, el Col·legi ha mostrat el seu compromís per l'any 2010 d'obrir un  procés participatiu amb l'objectiu d'introduir les millores que siguin necessàries en aquest document.

 

D'altra banda, durant aquesta assemblea es va presentar l'informe sobre la gestió feta pel Col·legi durant tot l'any 2009, el qual va ser també aprovat pels assistents, així com el compte d'explotació de l'exercici 2008 i el pressupost per a l'any 2010.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web