ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA DEL CURS GESTIÓ DE PROJECTES EUROPEUS

Aquest any 2010 tindrà lloc la vuitena edició del programa formatiu de Gestió de Projectes Europeus, organitzada pel Col·legi i per IL3-Universitat de Barcelona.
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA DEL CURS GESTIÓ DE PROJECTES EUROPEUS

El programa té per objectiu formar perfils professionals especialitzats en matèries com l'organització de la Unió Europea, els organismes que la composen i, sobretot, la gerència i gestió dels fons de finançament d'aquesta.

 

El programa formatiu està compost per dos cursos independents però que pretenen donar una visió global del treball a través de projectes europeus. Són aquests:

 

1. Què cal conèixer per treballar en projectes europeus?. Centrat en els elements més importants que configuren la UE en relació a la seva organització, els seus instruments financers i les seves polítiques i programes sectorials

2. Eines pràctiques per a la planificació i la gestió de projectes europeus. Aprofundeix en la metodologia per a desenvolupar eficaçment projectes de qualsevol àmbit d'actuació.

 

La matrícula per a inscriure's al primer curs finalitza en els propers dies i el 9 d'abril conclourà el termini de matriculació per al segon curs. Les persones que es matriculin a tots dos cursos tindran un 15% de descompte en el preu del segon curs.

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web