ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

INAUGURACIÓ DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

El 21 de desembre L’acte d’inauguració de la primera edició del Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local tindrà lloc el proper 21 de desembre, a les 18 hores, a la Sala de Premsa del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (carrer Sepúlveda, 148-150 de Barcelona).
INAUGURACIÓ DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Hi ha prevista l'assistència de representants del Departament de Treball, el Servei d'Ocupació de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. La conferència inaugural anirà a càrrec del Dr.Germà Bel (Catedràtic d'Economia a la Universitat de Barcelona).

 

L'acte està obert a qualsevol persona interessada. Cal confirmar l'assistència a activitats@colpis.cat o al telèfon 932 414 122.

 

MÉS DE 70 SOL·LICITUDS PER A INSCRIURE'S A LA PRIMERA EDICIÓ DEL POSTGRAU

El passat 4 de desembre va finalitzar el període de preinscripció i, en total, es van rebre més de 70 sol·licituds per accedir a una de les places del Postgrau, que en aquesta primera edició ascendeixen a 25. Entre les persones que han fet la preinscripció s'hi troben principalment AODLs, personal tècnic de les àrees de promoció econòmica i desenvolupament local d'ajuntaments, consells comarcals, organismes públics d'àmbit provincial i autonòmic, així com  professionals d'organitzacions sindicals i patronals, empreses consultores i entitats del tercer sector.

 

El termini màxim per formalitzar la matrícula finalitza el proper 17 de desembre.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web