ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL VINTÈ ANIVERSARI DEL COL·LEGI

Un any de celebració i creativitats Aquest 2009 el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha celebrat el seu 20è aniversari. Són ja dues les dècades al servei dels titulats i titulades en Ciències Polítiques i de l’Administració i en Sociologia i bé mereixen ser celebrats.
EL VINTÈ ANIVERSARI DEL COL·LEGI

Durant aquest any, i per tal de commemorar el nostre aniversari, hem realitzat diferents activitats:

 

27 DE NOVEMBRE. CELEBREM L'ANIVERSARI

El divendres 27 de novembre va ser el dia escollit per celebrar aquests 20 anys. Va ser un acte obert a tothom qui volgués compartir amb el Col·legi aquesta data tan especial i, finalment, ens varem reunir més de 140 persones a l'Hotel Casa Fuster, en un acte que pretenia, i així va ser, convertir-se en una vetllada entre amics.

 

A més, varem comptar amb la presència de dos conferenciants de prestigi, el Dr. Javier Elzo, catedràtic de Sociologia de la Universitat de Deusto, qui ens va oferir un interessant anàlisi sobre la joventut d’avui, en la conferència Valores de Hoy. La mirada joven, el catedràtic en Ciència Política i de l’Administració i exdegà del Col·legi, Joan Botella, qui va impartir una conferència sota el títol Politòlegs i sociòlegs: els propers 20 anys. El comunicador Toni Puig va ser l’encarregat de conduir l’acte.

LES IMATGES DE LA CELEBRACIÓ

 

L'ÀMBITS DELS 20 ANYS

Com no podia ser d'una altra manera la nostra revista Àmbits de Política i Societat s'ha sumat a aquesta celebració, dedicant el seu monogràfic a repassar aquestes dues dècades de Col·legi: a les persones, als fets, als triomfs, als objectius, a les carències, als propòsits, a les conclusions. Fullejant aquest número hom coneix la trajectòria del Col·legi, el principal actiu del qual són les persones, les que treballen en ell i per ell i les que el formen, els col·legiats i les col·legiades.
Així aquest Àmbits recull les veus dels membres del Col·legi, dels seus dirigents d'ara i d'ahir i dels seus treballadors. Les imatges, mirall d'aquests 20 anys, prenen un paper protagonista en aquest número, tot fent un recorregut gràfic a través de la història del Col·legi.

L'ÀMBITS DELS 20 ANYS

 

NOVA IMATGE

Amb motiu l'efemèride, l'entitat ha remodelat la seva imatge per fer observar a tothom que accedís a la seva seu, la seva web i les seves comunicacions que aquest any fem 20 anys. Així, són diverses les creativitats dissenyades i exposades tant en l'espai físic com en l'espai on line del Col·legi, entre les quals s'inclou un vídeo amb la xarxa de noms de tots els col·legiats i col·legiades.

LES CREATIVITATS DE L'ANIVERSARI

 

FRASES PER RECORDAR

Al llarg de tot aquest any hem volgut utilitzar la capçalera de la nostra pàgina web com aparador de frases extretes d'entrevistes a personatges del món de les Ciències Socials que ens han cridat l'atenció, que hem retingut durant un breu espai de temps per compartir-la amb els nostres lectors i, alhora, per fer-les una mica nostres. Pel nostre web han desfilat doncs les paraules de prestigioses veus com les de Alaine Touraine, Zigmun Bauman, Michel Maffesoli o la desapareguda Anna Politkóvskaya.

LES FRASES

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web