ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL PRESIDENT MONTILLA AGRAEIX AL COL·LEGI LA SEVA ADHESIÓ A L'EDITORIAL PER L'ESTATUT DE CATALUNYA

El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha enviat un escrit a la degana del Col·legi, Anna Parés, en agraïment a l'adhesió del Col·legi a l’editorial “La dignitat de Catalunya”, publicada el passat 26 de novembre per 12 mitjans de comunicació escrits del país, en defensa de l’Estatut d’Autonomia aprovat pel Parlament de Catalunya i les Corts Espanyoles i ratificat en referèndum pel poble català.

El president Montilla ha remarcat en aquest escrit la importància de la unitat social i cívica de la societat catalana, destacant que han estat més de 200 les institucions  i associacions polítiques, acadèmiques, empresarials, sindicals, esportives, professionals, culturals i eclesiàstiques que han expressat el seu suport a l'Estatut,  mitjançant la seva adhesió a l'editorial dels diaris catalans.

 

El president ha assegurat que aquest suport és "especialment rellevant davant d'una propera sentència del Tribunal Constitucional que podria afectar els interessos de Catalunya, identificats i representats en el nostre Estatut".

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web