ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CONFERÈNCIA INAUGURAL DEL CURS 2009-2010 DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

El Dr. Germà Bel, Catedràtic d'Economia de la Universitat de Barcelona, va ser l'encarregat d'impartir la sessió inaugural del I Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local, el passat 21 de desembre.
CONFERÈNCIA INAUGURAL DEL CURS 2009-2010 DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

La conferència va tenir per títol Factors que estimulen el desenvolupament local: Una anàlisi aplicada a les Terres de l'Ebre.


El Dr. Bel està especialitzat en l'anàlisi de la política econòmica i el sector públic. Entre 2004 i 2006 va estar professor visitant a Cornell University i a Harvard University. Entre maig i agost de 2009 ha estat investigador visitant al European University Institute (Florència).

 

Llicenciat en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona al 1986, obtingué al 1988 el grau de màster en economia per la University of Chicago. Més tard, al 1993, obtingué el grau de Doctor en Economia per la Universitat de Barcelona.

 

La seva investigació acadèmica es centra, per una part, en l'economia i la política de les infrastructures i el transport. Per altra, també investiga sobre la reforma del sector públic, especialment en matèria de privatització de l'empresa pública, regulació i competència en els mercats, i reforma del serveis locals i de les infrastructures.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web