ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI SOL·LICITA LA REVISIÓ D'UNA CONVOCATÒRIA DE TREBALL

A la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions El passat 22 de gener, el Secretari del Col·legi, el Sr. Jordi Pacheco, va adreçar una carta al president de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions, el Sr. Reinaldo Rodríguez, on sol·licitava la revisió d’una convocatòria corresponent a la cobertura de 17 llocs de treball de Tècnic 1a, corresponent a l’Oferta Pública de Treball per aquesta entitat.

L’esmentada convocatòria estableix, entre els requisits per a optar a la plaça, estar en possessió de les llicenciatures en Dret, Administració i Direcció d’Empreses, Ciències del Treball, Sociologia o bé Psicologia, restant excloses per tant les persones llicenciades en Ciències Polítiques i de l’Administració.

És per aquest motiu que des del Col·legi, d’acord amb la nostra tasca de representació i defensa dels interessos dels nostres col·legiats i col·legiades, ens hem adreçat al president d’aquest òrgan, per tal que revisi l’esmentada convocatòria, atès que les tasques que es detallen en la mateixa coincideixen plenament amb les competències professionals de politòlegs i politòlogues.

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web