ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

L'ANY 2009 EL COL·LEGI VA REALITZAR 80 ORIENTACIONS LABORALS ALS SEUS COL·LEGIATS

El doble que 2008 El Col·legi va doblar el passat 2009 la xifra d'orientacions laborals gestionades respecte 2008, amb 80 orientacions realitzades als nostres col·legiats i col·legiades, enfront les 46 de l'any anterior.
L'ANY 2009 EL COL·LEGI VA REALITZAR 80 ORIENTACIONS LABORALS ALS SEUS COL·LEGIATS

Aquesta dada és una prova evident del creixent interès per part dels nostres col·legiats i col·legiades en aquest servei. La tendència d'aquest ha mantigunt una trajectòria en continu creixement des del  2007.

 

Des del Col·legi som conscients de la importància d'una bona planificació a l'hora de cercar una nova feina o de canviar-ne l'actual. És per això que oferim un servei d'orientacions laborals totalment gratuït i personalitzat a tots els col·legiats i col·legiades que estiguin interessats en rebre el nostre assessorament.

 

Així, durant l'orientació, estudiem el vostre perfil curricular i us informem sobre les sortides professionals a les quals podeu optar, la situació del mercat laboral en l'àmbit al qual us voleu dedicar i els recursos de que disposeu per a trobar feina en aquell camp on voleu dirigir la vostra carrera professional.

 

Es tracta d'un servei totalment exclusiu per als nostres col·legiats i col·legiades, que amb l'increment de peticions per a rebre'l constaten el bon funcionament i l'eficàcia del mateix.

 

Si esteu interessats/des en rebre'l només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 93 241 41 22 o bé a través del correu colpis@colpis.cat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web