ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI REALITZA UNA AL·LEGACIÓ AL SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA

Gràcies a una al·legació efectuada pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, el procés selectiu obert pel Servei d'Ocupació de Catalunya pel qual s'ofereixen 150 places de tècnic/a de gestió, inclourà també els llicenciats en Sociologia, en un principi exclosos. El Servei d'Ocupació de Catalunya ha obert un procés selectiu per a 150 places de tècnic/a de gestió per al desenvolupament de tasques d'orientació i intermediació, així com d'altres de suport a aquestes.
EL COL·LEGI REALITZA UNA AL·LEGACIÓ AL SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert un procés selectiu per a cobrir 150 places de tècnic/a de gestió per al desenvolupament de tasques d'orientació i intermediació, així com d'altres de suport a aquestes. 

Atès que en un principi aquest procés selectiu no incloïa la titulació de Sociologia entre els requisits per accedir-hi, el Col·legi ha realitzat amb celeritat les gestions pertinents fins a subsanar el problema. En breu es modificarà l'esmentada convocatòria.

Un cop més, doncs, el Col·legi ha complert amb la seva finalitat d'ordenació, representació i defensa de la professió vetllant en tot moment pels interessos del conjunt de la professió.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web