ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ AL CONSELL COMARCAL DEL RIPOLLÈS

El Col·legi ha adreçat avui, 24 de febrer, un escrit d'al·legació al president del Consell Comarcal del Ripollès, el Sr. Enric Pérez i Casas, amb motiu de l'omissió dels llicenciats i llicenciades en Sociologia a les bases d'una oferta pública d'ocupació per optar a una plaça de Tècnic/a Superior d'Administració General.
EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ AL CONSELL COMARCAL DEL RIPOLLÈS

En el nivell de titulació exigit per a optar a l'esmentada plaça es requereix estar en possessió d'una de les següents titulacions: Llicenciatura en Ciències Polítiques i de l'Administració, Econòmiques, Empresarials o Dret.

No obstant això, les tasques a desenvolupar en aquest lloc de treball coincideixen plenament amb les competències professionals dels titulats i titulades en Sociologia.

És per aquest motiu que, d'acord amb les seves funcions de representació i defensa dels interessos i les atribucions dels professionals que l'integren, el Col·legi ha decidit presentar un escrit on es demana la revisió d'aquesta convocatòria.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web