ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI HA GESTIONAT 52 OFERTES LABORALS ELS DOS PRIMERS MESOS DE L'ANY

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha gestionat 52 ofertes laborals en els mesos de gener i febrer de 2010. Es tracta d'una bona xifra, que segueix amb la línia ascendent del 2009. L'any passat, el Col·legi va gestionar un total de 361 ofertes laborals, 51 més que el 2008.
EL COL·LEGI HA GESTIONAT 52 OFERTES LABORALS ELS DOS PRIMERS MESOS DE L'ANY

La Borsa de Treball del Col·legi és un servei gratuït i exclusiu per als col·legiats i col·legiades a través del qual aquests podran accedir a nombrosos llocs de treball oferts per empreses privades, administracions públiques, entitats i institucions diverses.

Un cop hagin introduït el seu Currículum Vitae, els interessats podran consultar i inscriure's a les ofertes laborals vigents tant per mitjà del butlletí Infocolpis com del web del Col·legi (Borsa de Treball, àrea de col·legiats/des). 

Un servei també per a empreses

Cerqueu un professional per la vostra entitat o empresa? L'ús d'aquest servei per part de les empreses es realitza a través d'aquest web, www.colpis.cat, omplint la fitxa que es troba al menú Borsa de Treball, Àrea Empreses. A partir d'aquest moment més de 2.000 titulats i titulades en Ciències Polítiques i Sociologia tindran coneixement de l'oferta laboral publicada. Són moltes les empreses que fa anys que confien en nosaltres, i moltes altres les que s'adhereixen a aquest servei de manera continuada.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web