ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS: EINES PRÀCTIQUES PER A LA PLANIFICACIÓ I LA GESTIÓ DE PROJECTES EUROPEUS

Organitzat per COLPIS i IL3-UB Els fons de finançament de la Unió Europea són una de les possibles vies d'execució de projectes i programes. Aquestes accions, en molts casos, representen el desenvolupament endogen dels territoris d'aplicació, a més d'una implementació d'eines i estratègies comunes amb altres territoris. Per aquesta raó, cada cop més, tant institucions públiques com privades opten per la presentació de projectes europeus pel seu finançament.
NOU CURS: EINES PRÀCTIQUES PER A LA PLANIFICACIÓ I LA GESTIÓ DE PROJECTES EUROPEUS

El dia 16 d'abril començarà el curs Eines pràctiques per a la planificació i la gestió de projectes europeus que tindrà com a principal objectiu conèixer els elements i instruments bàsics per planificar, dissenyar i gestionar adequadament projectes europeus a través de la seva aplicació pràctica.

El programa formatiu està organitzat conjuntament pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i IL3-Universitat de Barcelona i compta amb el suport de l'Oficina a Barcelona del Parlament Europeu i amb la col·laboració de la Secretaria de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya i la Comissió Europea.

Les sessions s'impartiran del 16 d'abril al 21 de maig de 2010, els divendres de 16:30 a 20:30 hores i els dissabtes de 9:30 a 13:30 hores.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web