ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MÒDUL "REGENERACIÓ URBANA"

El mòdul Regeneració Urbana planteja els projectes d'intervenció integral com un dels instruments més importants contra la segregació urbana i per a la cohesió social. En el pla normatiu i legislatiu, es treballarà en profunditat la "Llei de barris" de la Generalitat de Catalunya en relació a la seva organització, els destinataris i actors que intervenen, i els diferents projectes que se'n deriven. També s'inclouran experiències d'altres territoris d'àmbit estatal, europeu i internacional.
MÒDUL

L'objectiu principal del mòdul Regeneració Urbana és conèixer els processos de regeneració urbana en tant que instruments transversals de dinamització econòmica i cohesió social.

El curs es durà a terme del 22 d'abril a l'1 de juliol de 2010, els dijous de 15.00 a 19.00 hores.

Aquest curs forma part del programa d'estudis del Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local que organitza el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya conjuntament amb el Departament de Ciència Política i Dret Públic de la UAB, amb el suport i la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya. A banda dels alumnes del programa d'estudis, altres professionals del desenvolupament local podran inscriure-s'hi. 
 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web