ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MÒDUL "DINAMITZACIÓ DE L'ACTIVITAT EMPRESARIAL"

En el mòdul Dinamització de l'activitat empresarial es donaran a conèixer les fonts d'informació, els recursos i els àmbits d'actuació per millorar la competitivitat de les empreses. Prèviament, s'aprofundirà en l'estudi i la diagnosi del territori com a eix fonamental per planificar la tipologia d'accions i serveis a oferir.
MÒDUL

L'objectiu principal del mòdul Dinamització de l'activitat empresarial és desenvolupar les competències necessàries perquè des dels serveis locals es pugui donar suport a les empreses ubicades en el territori per tal de millorar la seva competitivitat.

El curs es durà a terme del 22 d'abril a l'1 de juliol de 2010, els dijous de 15.00 a 19.00 hores (la primera sessió es desenvoluparà excepcionalment de 17.00 a 21.00 hores).

Aquest curs forma part del programa d'estudis del Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local que organitza el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya conjuntament amb el Departament de Ciència Política i Dret Públic de la UAB, amb el suport i la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya. A banda dels alumnes del programa d'estudis, altres professionals del desenvolupament local podran inscriure-s'hi.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web