ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS: "PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE PROJECTES"

Matrícula fins al 26 de maig El treball de planificació i gestió de projectes és cada vegada més comú a qualsevol tipus d'organització. Les claus perquè aquests esdevinguin projectes d'èxit radica principalment en un disseny acurat i una planificació realista, que donarà lloc a l'assoliment dels objectius proposats.
NOU CURS:

El dia 2 de juny començarà el curs Planificació i gestió de projectes que tindrà com a objectiu general donar a conèixer els elements imprescindibles per al disseny i la planificació de qualsevol tipus de projecte i aprofundir en les diferents tècniques de gestió i execució. Alhora s'utilitzaran les eines informàtiques més avançades per millorar i facilitar aquest procés a través del programa informàtic MS Project.

El curs, que es durà a terme fins el dia 30 de juny, es realitzarà dilluns i dimecres de 18.00 a 21.00 hores. El dia 23 de juny no hi haurà sessió.

El termini d'inscripció finalitza el 26 maig.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web