ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SEMINARI DE DISSENY DE PROJECTES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL

Matrícula fins al 8 de juny El procés d'investigació comprèn l'enfocament i el conjunt de mètodes, tècniques i procediments de captació de la informació necessària per construir preguntes i obtenir respostes pertinents i fiables en relació a un problema. Aquest seminari permet aprendre a dissenyar totes les fases d'un projecte en el camp de la investigació social, partint del plantejament del projecte, utilitzant diferents metodologies de treball, constituint l'equip de treball, determinant els terminis d'execució i realitzant el corresponent pressupost.
SEMINARI DE DISSENY DE PROJECTES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL

El dimarts 15 i el dijous 17 de juny, de 14.00 a 15:30 hores es durà a terme el Seminari de disseny de projectes d'investigació social. Aquest tindrà per objectiu donar a conèixer les eines bàsiques per dissenyar totes les fases d'un projecte d'investigació social. S'abordaran el plantejament del projecte, les diferents metodologies del treball, la constitució de l'equip de treball, els terminis d'execució i l'elaboració del pressupost.

El termini d'inscripció finalitza el 8 de juny.

El curs és exclusiu per a col·legiats i gratuït (cal deixar 30 euros de dipòsit que es retornaran quan acabi el seminari).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web