ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

L'INFOCOLPIS, EL NOU BUTLLETÍ DEL COL·LEGI

Estrenem nou format, amb les mateixes seccions de sempre Després de la posada en marxa del nou web, el Col·legi us presenta ara el seu nou butlletí, l'INFOCOLPIS, amb nou format però conservant les mateixes seccions.
L'INFOCOLPIS, EL NOU BUTLLETÍ DEL COL·LEGI

El Col·legi està en ple procés de renovació dels seus canals de comunicació tant amb els col·legiats i col·legiades com amb el públic extern. És per això que, després de l'estrena del nou web, us presentem ara el nou butlletí: l'INFOCOLPIS.

La gran novetat d'aquest butlletí és el seu format, que us permetrà un millor i més fàcil accés a la informació. En ell trobareu les mateixes seccions que hi havia fins ara: les notícies del Col·legi, les notícies externes i les ofertes laborals. Tanmateix, conservem les seccions de Dilluns & Llibres, Dimecres de Cinema, i La Proposta del Cap de Setmana.

Som conscients però que hi ha diversos formats de correus i, alhora, nombroses configuracions diferents dels mateixos. És per això que des del Col·legi hem treballat per tal que l'INFOCOLPIS s'adeqüi el màxim possible a tots ells. No obstant això, si la visualització del butlletí no és prou correcta, només cal que clickeu sobre l'enllaç de la part superior i el podreu veure perfectament.

Des del Col·legi esperem doncs que aquest nou INFOCOLPIS sigui de la vostra satisfacció.

 

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web