ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI CELEBRA UN SOPAR AMB ARTUR MAS, CANDIDAT DE CIU A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT

En el marc del cicle de sopars-col·loqui amb els principals candidats a la presidència de la Generalitat de Catalunya que el Col·legi organitza amb motiu de la proximitat de les eleccions al Parlament de Catalunya, ahir va tenir lloc el sopar amb el cap de llista de Convergència i Unió, Artur Mas.
EL COL·LEGI CELEBRA UN SOPAR AMB ARTUR MAS, CANDIDAT DE CIU A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT

Al llarg de l'àpat, que es va celebrar al Restaurant Gran París de Barcelona, Mas es va referir a l'inoportunitat de dur a terme una consulta ciutadana sobre la reforma de la Diagonal, a la necessitat de procurar perquè el Tribunal Constitucional no dicti una sentència restrictiva contra l'Estatut, a les hostils relacions entre Catalunya i Espanya i a les polítiques econòmiques d'austeritat suggerides per la seva formació davant l'actual període de recessió.

Així mateix, el líder de Convergència Democràtica de Catalunya va parlar sobre el fracàs en l'elaboració d'una Llei electoral catalana, sobre la influència de les noves tecnologies i dels mitjans de comunicació a l'hora de fer política i sobre els últims escàndols de corrupció,  entre d'altres temes.  

En total, van assistir a la celebració una trentena de col·legiats i col·legiades i els seus acompanyants que van poder preguntar al polític convidat sobre totes aquelles propostes del seu partit de cara a la propera legislatura.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web