ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI DÓNA SUPORT A LA RESOLUCIÓ EN DEFENSA DE L'ESTATUT EN RESPOSTA A LA PETICIÓ DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT

El President de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, va escriure a la Degana del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, Anna Parés, demanant el suport de la institució a la Resolució aprovada pel Parlament de Catalunya el passat 29 d'abril per la qual es defensa la constitucionalitat de l'Estatut i es demana la renovació dels membres del Tribunal Constitucional que des de fa tres anys i mig han de dictar sentència respecte els recursos que s'han interposat en contra del text.

A tal efecte, la degana, en representació del Col·legi, ha respòs el president del Govern català, expressant el seu ferm recolzament a la Resolució i manifestant la seva preocupació davant l'amenaça que els interessos de Catalunya puguin veure's malmesos i les seves aspiracions d'autogovern frustrades.

Recordem que uns mesos enrere el Col·legi va adherir-se també a l'editorial conjunt "La Dignitat de Catalunya" publicat per dotze diaris catalans el 26 de novembre de 2009.


CARTA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web