ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ENS DEIXA MARIA ROSA VIRÓS, LA PRIMERA CATEDRÀTICA DE CIÈNCIA POLÍTICA

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya lamenta la pèrdua de Maria Rosa Virós i Galtier, exrectora de la Universitat Pompeu Fabra i catedràtica de Ciència Política.
ENS DEIXA MARIA ROSA VIRÓS, LA PRIMERA CATEDRÀTICA DE CIÈNCIA POLÍTICA

Nascuda l'any 1935, Virós va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona i, des de la realització de la seva tesi doctoral, va dirigir les seves investigacions cap al comportament electoral i la cultura política. Tant és així, que aviat es va convertir en la primera dona en obtenir la càtedra en Ciència Política per la mateixa universitat.

L'any 1991, Virós es va incorporar a la Universitat Pompeu Fabra on, a més de docent, va exercir com a vicerrectora, secretaria general i degana de la Facultat de Ciències Polítiques. El 2001, va ser nomenada rectora, càrrec que ocuparia fins l'any 2005 en què va acceptar la presidència del Consell Econòmic i Social de l'Ajuntament de Barcelona.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web