ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PRESENTACIÓ DE LA REVISTA EMPIRIA

27 de maig El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitza, juntament amb la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) i la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, la presentació d'EMPIRIA, la revista de metodologia de ciències socials.
PRESENTACIÓ DE LA REVISTA EMPIRIA

Empiria es va publicar per primera vegada l'any 1998, en el si de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UNED, amb la finalitat de compensar la manca de producció espanyola pel que fa a les tècniques d'investigació social.  La revista s'adreça al conjunt d'investigadors i professionals de l'estudi i l'anàlisi social i és, a dia d'avui, una publicació de nivell internacional amb un ampli comitè de lectura on participen destacats experts, tant de l'Estat espanyol com europeus i americans.

La presentació comptarà amb les intervencions d'Anna Parés, degana del Col·legi; de José Ma. Arribas, professor de la UNED i director d'Empiria; i dels catedràtics de la UAB Carlos Lozares i Fausto Miguélez, membres del Consell de Redacció i del Comitè Científic d'Empiria, respectivament.

L'acte, que tindrà lloc el dijous 27 de maig a les 19.00 hores, es durà a terme al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (C/Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a. Barcelona).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web