ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI CELEBRA UN SOPAR AMB JOAN PUIGCERCÓS, CANDIDAT D'ERC A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT

Seguint amb la ronda de sopars-col·loqui amb els principals candidats a la presidència de la Generalitat de Catalunya que el Col·legi organitza amb motiu de la proximitat de les eleccions al Parlament de Catalunya, ahir va tenir lloc el sopar amb el cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós.
EL COL·LEGI CELEBRA UN SOPAR AMB JOAN PUIGCERCÓS, CANDIDAT D'ERC A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT

Durant la vetllada Joan Puigcercós va fer balanç d'aquesta legislatura valorant els grans acords nacionals adoptats en matèria d'educació, recerca i innovació, immigració, habitatge, etc.  i analitzant la feina feta per les diferents conselleries malgrat els obstacles amb què ha topat cadascuna d'elles. 

Així mateix, el president d'Esquerra va profunditzar en les relacions, cada vegada més positives,  entre el món local i la Generalitat de Catalunya, alhora que va posar èmfasi en la urgència de dur a terme una reorganització de l'Administració i una reducció del pressupost en sanitat.

El creixent grau d'obertura de l'economia catalana i la necessitat de control de les cabdals infrastructures del país, el joc de poder entre Catalunya i Espanya, el paper dels mitjans de comunicació en l'explicació de la informació política i econòmica, l'actual fraccionament de l'esquerra i l'impacte de l'onada migratòria van ser alguns dels temes tractats per Puigcercós entre altres.

L'àpat es va celebrar, com de costum, al restaurant Gran París de Barcelona, on van assistir una vintena de col·legiats i col·legiades amb els seus acompanyants.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web