ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ELS SOCIÒLEGS TOURAINE I BAUMAN REBEN EL PRÍNCEP D'ASTÚRIES DE COMUNICACIÓ I HUMANITATS

Els sociòlegs Alain Touraine i Zygmunt Bauman, principals intel·lectuals del pensament europeu actual, han estat reconeguts amb el premi Príncep d'Astúries de Comunicació i Humanitats per haver creat valuosos instruments conceptuals que expliquen el canviant i accelerat món en què vivim.
ELS SOCIÒLEGS TOURAINE I BAUMAN REBEN EL PRÍNCEP D'ASTÚRIES DE COMUNICACIÓ I HUMANITATS

Alain Touraine, historiador i sociòleg francès, ha dut a terme investigacions entorn la que ell va batejar com a  "societat post-industrial" que han permès comprendre les grans transformacions dels nostres temps tot reflexionant sobre els dificultats sorgides d'una convivència necessària per sobre de les diferències humanes. Les seves línies de recerca s'han basat en la sociologia del treball i els moviments socials.

Zygmunt Bauman, sociòleg d'origen polonès i de nacionalitat britànica, ha centrat els seus estudis en la condició social de l'home postmodern en un món inestable i de valors peribles. En el marc d'aquest anàlisi, Bauman ha encunyat i desenvolupat àmpliament el terme de "modernitat líquida". La influència d'aquest sociòleg  ha estat cabdal pels moviments antiglobalització.
 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web