ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI ACULL LA PRESENTACIÓ DE LA REVISTA EMPIRIA

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya va acollir ahir la presentació de la Revista Empiria, de metodologia de Ciències Socials. L'acte, que va ser presentat per la degana del Col·legi, Anna Parés, va comptar amb les intervencions de José Ma. Arribas, professor de la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) i director de la revista Empiria, i dels catedràtics de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Carlos Lozares i Fausto Miguélez, membres del Consell de Redacció i del Comitè Científic d'Empiria, respectivament.
EL COL·LEGI ACULL LA PRESENTACIÓ DE LA REVISTA EMPIRIA

En primer lloc, Miguélez va explicar que Empiria ha cobert un buit en la producció espanyola relativa als mètodes i tècniques d'investigació permetent avançar, així, en l'estudi dels fenòmens socials amb les eines més adequades.   

Per la seva banda, Lozares va posar èmfasi en la importància de la metodologia tot comentant que en el cas de la Sociologia aquesta no és autònoma sinó que s'inspira en la d'altres disciplines com la lingüística, les matemàtiques, l'antropologia i la psicologia.

Finalment, Arribas va assegurar que l'èxit de la consolidació d'Empiria es deu al plantejament d'obertura que aquesta ha cercat des dels seus inicis, tant pel que fa a la inclusió de diversos departaments dins de la UNED com per la seva voluntat de recollir els articles d'investigadors estrangers, especialment nord-americans.  


REVISTA EMPIRIA

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web