ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI PARTICIPA AL "DIA DE L'EMPRENEDOR"

16 i 17 de juny (Barcelona) Els dies 16 i 17 de juny el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya participarà, un any més, en el Dia de l'Emprenedor que ja arriba a la seva novena edició.

Aquesta iniciativa, ideada per Barcelona Activa l'any 2001, es consolida com l'esdeveniment de referència de la iniciativa emprenedora i el creixement empresarial. A més de comptar amb un complet programa de conferències i tallers de temàtiques diverses, el Dia de l'Emprenedor enguany estarà més orientat al negoci i al networking i esdevindrà més participatiu i internacional.

En representació del Col·legi, Maria Lluïsa Solé Moro, professora de Màrqueting del Departament d'Economia i Organització d'Empresa de la UB presentarà la ponència El que has de conèixer del mercat abans d'obrir un negoci. Aquesta es durà a terme el dia 16 de juny a les 15.30 hores i tindrà com a objectiu analitzar els diferents factors que influeixen en el desenvolupament dels projectes d'empresa i que cal conèixer (entorn, sector, competència, proveïdors, clients, etc.).

Així mateix, el Col·legi estarà present a l'apartat de Màrqueting i Vendes de l'espai Assessora't en el qual experts de més d'una vintena d'entitats oferiran assessorament personal i atenció a possibles consultes sobre varis camps.

El Dia de l'Emprenedor tindrà lloc a la Fira de Barcelona Montjuïc (Av. Reina Maria Cristina, S/N).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web